Jarice

Eén van de mooiste dagen van je leven? Dat is je trouwdag! Jarice helpt jou in de voorbereidingen om deze magische dag tot perfectie te brengen, met jou als stralend middelpunt. 

 

De designers van Jarice hebben maar één missie: de perfecte match vinden tussen jou als bruid en één van hun modebewuste bruidsjurken. Een ontwerp van Jarice zorgt voor een elegante en charmante bruid. Als je er goed uitziet, voel je je ook goed is hun motto. 

 

Iedere bruid is een bruid op zich, net als de bruidsjurken van Jarice: handgemaakte bruidsjurken met uiterste precisie en vakmanschap samengesteld. Wij zorgen er voor dat de juiste Jarice bruidsjurk perfect bij jou past. Soepele stoffen, traditionele bruidsjurken of out-the-box, mogelijkheden in overvloed!

 

Hieronder zie je een gedeelte van onze Jarice-collectie,  de prijsklasse hiervan ligt tussen de 1000 en 1500 euro.

Glamour

De Glamour collectie is geïnspireerd op de bruiden die iets speciaals en extravagant zoeken in hun bruidsjurk. Deze bruidsjurken zijn te herkennen aan de unieke details die bij iedere bruidsjurk verschillend zijn. 

 

Glamour Ohio
Glamour Octave
Glamour Narbonne
Glamour Lucy
Glamour Loes
Glamour Narmina

Happy

De Happy collectie is geïnspireerd op de bruiden die voor een gedenkwaardige en passievolle bruidslook gaan. Deze bruidsjurken zijn te herkennen aan de schitterende details die bij iedere bruidsjurk verschillend zijn. 

 

Happy Otha
Happy Oxana

Contact

Tel: 0118 - 441243

info@merriemie.nl

contactformulier

 

Adres

Kanaalstraat 59

4388 BK

Oost-Souburg

Openingstijden

Di - Vr  10:00 - 16:00

Zat       10:00 - 16:00

Zondag en maandag gesloten

Follow us