Bruidsmode

Trouwerie Merrie Mie is al sinds 2002 het leukste bruidshuis van Zeeland. Wij zijn begonnen zodat er voor elke bruid, in elke maat en in elk budget een bruidsjurk is. Zoals je zult ontdekken bestaat onze collectie uit een groot aantal verschillende merken met ieder een eigen stijl. Hierdoor ontstaat een collectie met een droomjurk voor iedere bruid!

 

Natuurlijk zijn alle japonnen ook te bekijken en te passen in onze winkel. Onze collectie loopt van maat 34 tot en met maat 54, maar ook grotere en kleinere maten maten zijn geen probleem bij ons. Vraag in de winkel naar de vele mogelijkheden.

 

De prijzen van de bruidsjurken in onze winkel variëren tussen de 350 en 2000 euro en alle bruidsjurken worden in ons eigen atelier deskundig op maat gemaakt. Ook als je zwanger bent, of van top en rok een andere maat hebt of speciale wensen hebt, is dit geen enkel probleem! Onze collectie bestaat o.a. uit de volgende merken: Allure Bridal, Bianco Evento, Isabel de Mestre, Jessy K, Mode de Pol, Morilee, Romantica, Sweetheart, Sincerity, Adore by Justin Alexander, Lillian West, Trés Chic en Made to Love.

 

Je bent altijd welkom om bij ons langs te komen. De bruidsjaponnen hangen in een apart gedeelte van de winkel. Dit maakt het mogelijk om in alle rust en privacy onze bruidsjaponnen te passen. Daarom raden wij aan om contact op te nemen voordat je komt passen. Dan kunnen wij alle tijd uittrekken om jou te helpen met het passen en advies te geven over jouw droomjurk.

 

Let op: Bruiden met een afspraak gaan altijd voor!

Contact

Tel: 0118 - 441243

info@merriemie.nl

contactformulier

 

Adres

Kanaalstraat 59

4388 BK

Oost-Souburg

Openingstijden

Di - Vr  10:00 - 16:00

Zat       10:00 - 16:00

Zondag en maandag gesloten

Follow us