Bruidsmode

Trouwerie Merrie Mie is al sinds 2002 het leukste bruidshuis van Zeeland. Trouwerie Merrie Mie is ontstaan zodat er voor elke bruid, in elke maat en in elk budget een bruidsjurk is. Zoals je zult ontdekken bestaat de collectie uit een groot aantal verschillende merken met ieder een eigen stijl. Hierdoor ontstaat een collectie met een droomjurk voor iedere bruid!

 

Natuurlijk zijn alle japonnen ook te bekijken en te passen in onze winkel. Onze collectie loopt van maat 34 tot en met maat 56, maar ook grotere en kleinere maten maten zijn geen probleem bij ons. Vraag in de winkel naar de vele mogelijkheden.

 

De prijzen van de bruidsjurken in onze winkel variëren tussen de 500 en 2400 euro en alle bruidsjurken worden in ons eigen atelier deskundig op maat gemaakt. Ook als je zwanger bent, of van top en rok een andere maat hebt of speciale wensen hebt, is dit geen enkel probleem! Onze collectie bestaat o.a. uit de volgende merken: Sincerity, Adore by Justin Alexander, Lillian West, Sweetheart, Morilee, Madeline Gardner, Julietta by Madeline Gardner, Tres Chic, Jessie K, Made to Love, Bianco Evento, Romantica, Isabel de Mestre en The Dessy Group.

 

Je bent altijd welkom om bij ons langs te komen. De bruidsjaponnen hangen in een apart gedeelte van de winkel. Dit maakt het mogelijk om in alle rust en privacy onze bruidsjaponnen te passen. Daarom raden wij aan om contact op te nemen voordat je komt passen. 

 

Let op: Bruiden met een afspraak gaan altijd voor!

Contact

Tel: 0118 - 441243

info@merriemie.nl

contactformulier

 

Adres

Kanaalstraat 59

4388 BK

Oost-Souburg

Openingstijden

Di - Vr  10:00 - 16:00

Zat       10:00 - 16:00

Zondag en maandag gesloten

Follow us