Schoenen

Wij hebben 3 merken bruidsschoenen in onze collectie zodat er een ruime keus is voor bruiden. Ook voor grote, brede, smalle of juist kleine voeten hebben wij schoenen in onze collectie.

 

De prijzen van onze collectie bruidsschoenen liggen tussen de 69 euro en 159 euro.

Elsa coloured shoes

Deze schoenen zijn allemaal gemaakt van leer, lakleer of satijn met een hoogwaardige afwerking. De hakhoogte varieert van 1.5 tot 11 cm, en de collectie loopt van maat 35-43. De schoenen van satijn zijn naar wens in te kleuren zoals hier te zien. Ook hier zijn verschillende voorbeelden van te zien in onze winkel. Tevens hebben wij een uitgebreide collectie accessoires van dit merk.

Kourtney
Farrah

G. Westerleigh

 Elegante schoenen met hoog comfort en een luxe afwerking. Alle schoenen zijn gemaakt in satijn, eventueel met een een handgemaakte afwerking in kant, kristal of parels. Deze schoenen hebben een extra zachte lederen binnenzool voor extra comfort. De hakhoogte van de schoenen varieert van 1 tot 11 cm en de collectie loopt van maat 35-42. Tevens hebben wij een uitgebreide collectie sieraden van dit merk.


Pink by paradox

 PINK is jong, fun en hip en geschikt voor de bruid, geïnspireerd door de laatste high street trends. Deze collectie is gemaakt van hoogstaand, verfbaar satijn en elk paar is voorzien van een zacht voetbed voor maximaal comfort. De hakhoogte varieert van 1 tot 10 cm en de collectie loopt van maat 35-43. De schoenen naar wens in te kleuren of in kleur te bestellen.


Contact

Tel: 0118 - 441243

info@merriemie.nl

contactformulier

 

Adres

Kanaalstraat 59

4388 BK

Oost-Souburg

Openingstijden

Di - Vr  10:00 - 16:00

Zat       10:00 - 16:00

Zondag en maandag gesloten

In verband met de feestdagen zijn wij maandag 24 december t/m woensdag 2 januari gesloten.

Vanaf donderdag 3 januari staan wij weer voor u klaar!

Follow us